Language selection

Bulgarian (Български)Системи за надписване на кабели, шлаух и РVС компоненти

HM_samples


Преглед на моделите:

HM_M3E

модел M3E


подходящ за надписване на:

 • кабели
 • шлаух, термосвиваем шлаух
 • PVC-етикети
HM_M3PA

модел M3PA


подходящ за надписване на: :

 • кабели
 • шлаух, термосвиваем шлаух
 • PVC-етикети
HM_B200M

модел B200M


подходящ за надписване на:

 • кабели
 • шлаух, термосвиваем шлаух
 • PVC компоненти
 • РVС щекери
HM_B200P

модел B200P


подходящ за надписване на:

 • кабели
 • шлаух, термосвиваем шлаух
 • PVC компоненти
 • РVС щекери
HM_SP2000

модел SP2000

подходящ за надписване на:

 • шлаух
 • термосвиваем шлаух
 • PVC етикети

odellübersi

 
free pokerfree poker